FORSIDE          OM HUI          HOLD                                                                                              INFO TIL UDEHOLD          BLIV SPONSOR

PIGEFODBOLD-FEBER I IDRÆTSPARKEN

For 20. gang var HUI Fodbold i weekenden vært for DSPFTL - Danmarks Sjoveste Pige Fodbold TræningsLejr i Idrætsparken i Hørsholm. 

898 piger i aldersgruppen 7-15 år havde en festlig, sjov og hyggelig weekend fuld af fodbold og socialt samvær. 

Inden der blev fløjtet op til de første kampe, blev pigerne budt velkommen på Rungsted Gymnasium af de to landsholdsspillere Frederikke Lindhardt og Stine Larsen.


De to spillere, der til daglig slår deres folder i Brøndby IF, gav alle deltagerne et indblik i deres professionelle tilværelse og sendte derefter de spændte piger på banen med gode råd og en frisk autograf til opslagstavlen.


De 76 tilmeldte hold fra det meste af Sjælland og det sydlige Sverige diskede op med fremragende fodboldspil og god fight, mens det beundringsværdige kammeratskab og gode humør strålede om kap med den dejlige forårssol.


Arrangementets sociale aspekt peakede dog lørdag aften, da der traditionen tro blev skruet op for musikken og gymnasiet blev forvandlet til et røgfyldt diskotek for alle de overnattende deltagere. 


De frivillige fra klubbens engagerede pigeafdeling havde over de sidste mange måneder sammensat dette brag af et program og med stor hjælp fra en bred forældregruppe samt en snes friske dommere fra drengeholdene, blev det atter til en succesrig fodboldweekend til stor begejstring for de deltagende hold. Mange af holdene er tilbagevendende gæster og flere har allerede meldt sig under fanerne til næste års arrangement og er klar til at indtage både baner og dansegulv i Hørsholm.


Til sidst skal der lyde en stor tak til alle sponsorer, der bidrog med støtte til arrangement.

HUI FODBOLDKLUB

 

HØRSHOLM-USSERØD IDRÆTSPARK

 

STADION ALLE 5

 

2960 RUNGSTED KYST

 

KONTAKTINFORMATIONER

VORES SPONSORER

Copyright @ All rights reserved