FORSIDE          OM HUI          HOLD                                                                           INFO TIL UDEHOLD          BLIV SPONSOR

HUI tildeles endnu en gang licens af DBU

Ihærdigt arbejde på banerne af klubbens mange dygtige spillere, et fornemt stykke trænerarbejde, en klar sportslig plan samt en tydelig talentudviklingsstrategi er ingredienserne bag tildelingen af endnu en licens til HUI. Til forskel fra de tidligere A, B eller T-licens er licenssystemet ændret til tildeling af stjerner fra 1 til 5 stjerner.


Topscoren blev FC København med 4,5 stjerne. I alt 40 klubber blev tildelt en licens, hvor HUI Fodbold er placeret som nr 33 ud af de 40 klubber. Stjernerne uddeles på baggrund af både en samlet score og minimumskrav. Der lægges i bedømmelsen vægt på både klubbens succes med at producere talenter og investeringen i de organisatoriske rammer.


Et nyt stjerne-system skal fra den kommende sæson på en enkelt og tilgængelig måde ranke de danske klubber fra nr. 1 og nedefter, ud fra hvor gode de er til at talentudvikle. Ud fra syv parametre som eksempelvis organisation, uddannelse og produktivitet tildeles klubben 1-5 stjerner (hele og halve) - der bygger på en samlet score, og hvor mange minimumskrav klubben opfylder.

Med både de halve og hele stjerner, man kan tildeles, kommer vi op på hele ni niveauer i rankingen, hvor det gamle system var mere fastlåst i sine tre niveauer.  Det nye system bliver et endnu mere brugbart redskab i klubbernes talentarbejde. Det bliver både nemmere og mere transparent for klubberne at se, hvor de befinder sig målt med de andre klubber, og dermed også hvad der skal til for at tage det næste skridt, som måske ikke er så stort som tidligere.


Åbenheden i rangeringen skal gerne skabe en større dynamik i systemet, da klubberne pludselig får en ide om, hvad der skal til for at flytte sig op og ned på listen. Man har lettere ved at planlægge investeringer på den korte og lange bane med henblik på at flytte sig. Omvendt bliver det også tydeligt hvad man risikerer, hvis man neddrosler sine investeringer. Det er nogle af intentionerne med det nye licenssystem, men vi bliver selvfølgelig meget klogere det kommende år, hvad systemet betyder for klubbernes adfærd.

For HUI Fodbold er det tydeligt, at kun lidt adskiller klubben fra at få 1½ stjerne, der på den korte bane er målet, medens to stjerner er et lidt mere langsigtet mål, jf. HUI strategiplan 2025.


Se listen over alle licensklubber herHUI FODBOLDKLUB

 

HØRSHOLM-USSERØD IDRÆTSPARK

 

STADION ALLE 5

 

2960 RUNGSTED KYST

 

KONTAKTINFORMATIONER

VORES SPONSORER

Copyright @ All rights reserved