FORSIDE          OM HUI          HOLD                                                                                              INFO TIL UDEHOLD          BLIV SPONSOR

I SOMMERFERIEN ER HUI VÆRTER FOR FØLGENDE CAMPS I SAMARBEJDE MED DGI:


HUI GIRLS CAMP den 9.-10. juli 2020

Til Girls Camp vil der blive tage hensyn til alle niveauer - Girls Camp er for alle.  Der vil blive fokuseret på tekniske- og afslutningsfærdigheder.

Dagen vil foregå således at om formiddagen vil fokus være på pigernes tekniske færdigheder herunder driblinger, første berøringer og finpudsning af afleveringer/pasninger. 

Om eftermiddagen vil der fokuseres på teknikken i spillernes skud- og afslutningsteknik, hvor vi vil gå i dybden med detaljen i at sparke til bolden. Der vil blive arbejdet teknikken ift. når bolden ligger stille og når den er i bevægelse.

Vi håber at se en masse fodboldglade piger til 2 dage med masser af fodbold og godt humør. Girls Camp for piger i aldersgruppen U9-U15.

https://www.dgi.dk/fodbold/arrangementer/202018406037


BRASSER CAMP UGE 31

Ferie, fart, fun og fodbold – spil brasserfodbold i sommerferien, som Neymar – med hurtige fødder, futsal øvelser og sambamusik i højtalerne.

Træn dig i form på den sjove måde med beachsoccer, panna, fodtennis, futevolley, streetsoccer og futsal i selskab med dygtige instruktører.

https://www.dgi.dk/fodbold/arrangementer/202018406036


HUI SOMMERCAMP I UGE 27 - UDSOLGT

Årgang 2006-2012 

Årgang 2013-2016

Målmandscamp

HUI FODBOLDKLUB

 

HØRSHOLM-USSERØD IDRÆTSPARK

 

STADION ALLE 5

 

2960 RUNGSTED KYST

 

KONTAKTINFORMATIONER

HOVEDSPONSOR

SPONSORER

SAMARBEJDSPARTNERE

Copyright @ All rights reserved