Pokalbrag når Hørsholm tager imod ligaholdet fra Lyngby

 

U-17 drengene skal onsdag d.5. maj på sæsonens hidtil sværeste og største opgave, når ligaholdet, Lyngby BK gæster Hørsholm Idrætspark. De to hold skal spille om en plads i pokalturneringens semifinale, og der forventes derfor fuld opbakning.

 

Efter en højdramatisk sejr over Hvidovre, hvor holdene skulle afgøre det i straffesparkskonkurrencen stod det klart, at de unge drenge fra Hørsholm havde leveret endnu en stor overraskelse, og skal nu møde Lyngby BK.

 

Hørsholm har fået en fremragende start på foråret med to, 4-1 sejre i holdets to første kampe. Et vigtigt boost at kunne tage med til kampen imod Lyngby, hvor der skal forventes noget mere modstand.

 

Der er generelt en rigtig fin tilfredshed set fra trænerstabens side. Der er god harmoni i truppen, og spillerne er sultne efter at vise deres kvaliteter på øverste hylde.

 

Selvom Lyngby ligger i den tunge ende af u-17 ligaen kommer holdet med to sejre fra deres seneste tre kampe, hvor holdet samlet har scoret 11 mål. Hørsholms defensiv skal derfor spille op til deres bedste for at holde de kongeblå fra at score.

 

Spillerne er klar til at dø med støvlerne på, og får derfor brug for alt den opbakning og støtte de overhovedet kan få. Der bliver derfor på det kraftigste opfordret til, at man tager ud og støtter de unge drenge. Kom og hjælp de undertippede talenter fra Hørsholm til en sejr imod en af de helt store drenge i klassen.

 

Der er kampstart 18:30 onsdag d.5. maj på station - KOM OG STØT!!