FORSIDE          OM HUI          HOLD                                                                                              INFO TIL UDEHOLD          BLIV SPONSOR

HUI FODBOLD COVID INFORMATION


Tak for jeres tålmodighed. Vi ved hvor svær denne tid er for alle vores fodboldglade medlemmer og hvor meget I savner fodbolden. Vi savner også jer!

Vi har igennem denne periode evalueret situationen løbende for at sikre vi ved en genåbning kan leve op til alle regler. Vi er en stor klub og med et forsamlingsforbud på 5 giver det os store udfordringer at kunne tilbyde træning til alle medlemmer med de ressourcer det kræver.

Desuden er kommunen ved at skifte lyset på begge kunstbaner til LED lys. Et projekt der kommer til at tage et par uger og som har givet installatøren store udfordringer, så der nu skal etableres midlertidig lys til det er afsluttet.  

Vi har dog valgt at åbne for træning for U17, U19, Dame og Herre Senior jf. DBU’s Corona regler. Disse træner hver aften kl. 16-20 og i weekenderne, så her kan banerne ikke benyttes til selvtræning. 

Vi håber meget at vi efter vinterferien får mulighed for at kunne tilbyde koordineret og kontrolleret træning for U15 og U14 og gradvis åbne for de øvrige hold derefter, men indtil I hører fra os er klubben stadig lukket for alle øvrige hold. 


Der skal lyde en kæmpe tak til alle vores trænere, der har formået at holde spillerne igang med selvtræningsprogrammer og virtuelle møder. Det er ikke det samme som at mødes på banen, men det er med til at holde humøret oppe hos rigtig mange af vores medlemmer. Tusind tak for det. Håber vi alle snart ses på banen. Se mere på: https://www.dbusjaelland.dk/klubinfo/klubservice/fodboldens-corona-regler/

Har I spørgsmål kan I kontakte klubbens Corona-vejleder Katja Loran 


Se også Sundhedsstyrelsens vejledning ifm. corona-smitte, som man bør følge.

(Kilde: DIF)HUI FODBOLDKLUB

 

HØRSHOLM-USSERØD IDRÆTSPARK

 

STADION ALLE 5

 

2960 RUNGSTED KYST

 

KONTAKTINFORMATIONER

HOVEDSPONSOR

SPONSORER

SAMARBEJDSPARTNERE

Copyright @ All rights reserved