GLÆDELIG JUL & GODT NYTÅR

Vi nærmer os med hastige skridt en afslutning på 2020. Et år, der har været meget anderledes og som vi nok er mange, der helst vil glemme. Det har dog trods Corona også bragt os flere gode ting som fodboldklub og takket være vores fantastiske trænere og lederes indsats på banerne, har året budt på rigtig mange gode resultater og oplevelser for vores medlemmer. 

DBU belønnede os endnu en gang med licensstjerner og i år blev det til 1½ stjerne. Det var en halv mere end sidste år og et meget klart udtryk fra DBU, om at vi gør et fantastisk stykke arbejde på og udenfor banerne, har en klar strategi og er en klub i fremdrift.

Herre senior rykkede i sommer op i Sjællandsserien, da DBU indstillede turneringen pga. COVID og da holdet lå nummer 1. Efteråret i Sjællandsserien har vist meget flot fodbold af det unge mandskab, med masser af mål og holdet gik på juleferie som nummer 2 og er rigtig godt på vej mod Danmarksserien. 

Vores talentfulde U17 drenge hold leverede årets største sportslige bedrifter ved at vinde Øst-1 rækken og er samtidig videre til kvartfinalen i pokalturneringen, som spilles til foråret. 

I år indgik vi et samarbejde med FCK, om at lave en dybdegående analyse af vores børnefodboldmiljø. Den analyse er der kommet nogle meget klare anbefalinger og optimeringer ud af, som vi skal arbejde på at implementere i det nye år. Samtidig har vi ændret strukturen og koordineringen i børnesegmentet og tilføjet endnu flere ressourcer, som skal hjælpe os med at nå vores fremtidige mål. 

Vores pigeafdeling vokser og vi har et stigende antal medlemmer helt nede fra U7 og til Dame Senior. Væksten i pigeafdelingen, der nu har stået på i flere år, kan tilskrives de mange dygtige og engagerede trænere vi har i pigeafdelingen, samt et fantastisk sammenhold på tværs af holdene.

Et mål for klubben er generelt at vækste på medlemmer. I teenagealderen ser vi normalt altid en stor afgang af medlemmer, hvorfor det er glædeligt, at U19 afdelingen nu har tre hold og et fjerde er under opbygning. 

Bevæg dig for livet trives fortsat helt forrygende med de to fitnessdame hold, samt masser af Old Boys til Grand Super Veteran hold, som træner flere gange om ugen. Det er virkelig skønt, at vi har så mange aktive i vores klub i alle aldre. 

Pga. COVID blev det desværre slet ikke til alle de camps og sociale aktiviteter som vi havde planlagt for hele året, men med få begrænsninger lykkes det alligevel at gennemføre vores traditionsrige HUI Sommercamp med et rekord stort antal børn og 45 trænere. Til samme camp blev Katja Loran overrasket af DBU med prisen som en af Danmarks Frivillige, hvilket vi også er meget stolte over i 2020. 

Nu arbejder vi på højtryk med planen for opstart i januar i grupper af 10, hvis sundhedsmyndighederne tillader det. Indtil da så håber vi at alle vores medlemmer får nogle dejlige juledage og kommer godt ind i det nye år. 

Vi glæder os meget til at vi skyder endnu et fantastisk HUI år i gang sammen med Jer inden længe.

Glædelig jul og godt nytår. 

Med sportslige hilsner,
Bestyrelsen