GLÆDELIG JUL & GODT NYTÅR


2021 er ved at rinde ud og vi ser tilbage på endnu et dejligt år i HUI.  


Vi slap ikke for Corona, men vores trænere har viste stor omstillingsparathed og fik afviklet træning i alle de perioder det var muligt og det resulterede i, at vi kunne støtte op om de fællesskaber og sportslige ambitioner, vi vægter så højt i vores klub. 

Takket være vores træneres fantastiske indsats på banerne, har året igen budt på rigtig mange gode sportslige resultater

og oplevelser for vores medlemmer.
DBU belønnede os endnu en gang med licensstjerner og i år blev det igen til 1½ stjerne og en placering som nr. 38 i Danmark. Stjernerne kom med en klar indikation om potentialet for ungdomsdivisionsfodbold i HUI og vi venter nu spændt på 2022 afgørelsen.

Samtidig styrkede vi endnu engang vores børnefodboldmiljø med flere ressourcer og en dedikeret person til vores FCK samarbejde, børneudvikling, rekruttering og sportsligt ansvar for U4-U15. Det har styrket koordinationen og løftet det sportslige i drengeafdelingen gevaldigt, samt sikret ansættelse af både metaltræner og fysisk træner til miljøet.

Herre senior spiller fortsat i Sjællandsserien og holder vinterpause på en 3. plads. De har leveret rigtig flot spil igen i år og vi har fortsat ambitioner om oprykning til Danmarksserien til sommer.

Vores talentfulde U17 og U19 drenge leverede begge årets største sportslige bedrifter ved at vinde begge deres Øst-1 rækker. Det bevidner, at vi gør det rigtige i vores ungseniormiljø og tegner rigtig godt for fremtiden.

I oktober måtte vi desværre tage afsked med vores U12 piger og Dame Senior træner Sigge Timo de Fries Seidler, der alt alt for tidligt gik bort. Det var et stort chok for hele klubben, hvor Sigge havde et stort netværk og var meget vellidt af så mange på tværs af afdelingerne i klubben. Vores tanker går fortsat til de efterladte og vi savner Sigge dagligt. Æret være hans minde.

Vores ældste veteran og fodboldfitnesshold holder sig fortsat meget aktive med træning og socialt samvær flere gange om ugen. Det er skønt at se, hvor stor betydning senioridrætten har i vores kommune for sundheden og fællesskaber i en sen alder.

Vores mål om at vækste i medlemmer blev virkelig opfyldt i 2021 med en tilgang på over 200 medlemmer på tværs af aldersgrupperne. Det har også gjort, at vi gik fra et herre senior hold til hele fire i år. De tre nye i Serie 3,  5 og 6. Det betyder også et voldsomt pres på banerne gennem vintersæsonen og stiller meget, meget store krav til koordination, planlægning af træning på meget små områder, omstillingsparathed, fleksibilitet og en forståelse for, at træningen ikke nødvendigvis når det niveau, som vores trænere og medlemmer måtte ønske. På sigt vil omlægning af Stadion til 1½ kunstgræsbane være et gevaldigt løft for vintertræningen. 

2021 blev også året hvor der endelig blev taget det første spadestik til vores nye klubhus. Det har vi ventet længe på og håber at det kommer til at kunne understøtte vores ambition om mere klubliv, samt omklædning for endnu flere af vores børnehold, når det forhåbentlig står færdig i slutningen af 2022. I mellemtiden arbejder vi hårdt videre for at få kunstgræs på stadion, så placeringen af klubhuset kommer til at give mening for alle medlemmer. Til dette har vi indledt et større fondsansøgningsarbejde og håber at det, samt støtte fra lokale sponsorer vil sætte hurtigere skub i etableringen.  

Vi glæder os meget til at se jer alle på banerne igen i det nye år.

Indtil da håber vi, at I alle får nogle dejlige juledage med Jeres familie og endnu en gang en kæmpe tak for jeres indsats og engagement i 2021. 


Glædelig jul og godt nytår.


Med sportslige hilsner,
Bestyrelsen