Mentaltræning i HUI skal løfte hold og spillerudvikling til nye højder

HUI tager næste skridt mod de 2 DBU licensstjerner og styrker hold/individuel spillerudvikling med mentaltræning for U13 til U19, startende den 1. august 2021.


Klubben har ansat Casper Stub (Stud. Cand. Scient Idræt), som mentaltræner, med følgende målsætning:

Mentaltræneren skal forberede HUI, til en ’to stjernet’ licensklub på mentalområdet, ved at etablere curriculum, træningsplanlægning og udfører mentaltræning for U13-U19 i overenstemmelse med DBU’s licenskrav.

Casper tiltrådte hos HUI i vintersæsonen. Han har brugt tiden på at lære miljøet godt at kende, samtidig med at han har færdigudviklet klubbens mentale curriculum og træningsplan.

Casper kommer til at arbejde med de enkelte hold (U13-U19) i cyklusser af to uger. Der arbejdes med workshops og observationer i træning i tæt dialog med trænere og sportschefer. Der planlægges med 2 ’runder’ af 2 uger per hold per sæson - rækkefølgen fastlægges og justeres løbende.  


Mentaltræneren arbejder fortrinsvist med holdene, men vil også, hvor det skønnes relevant, udføre enkeltmandssamtaler. Mentaltrænerens arbejde er langsigtet - der vil blive investeret meget tid i at lære de enkelte spillere at kende - derfor vil I ofte kunne møde Casper på banerne.


Der venter HUI et spændende forløb de næste mange år, hvor spillerne vil stifte bekendskab med begreber/modeller som værdistyret adfærd, lyskeglen, mindfulness, koncentrationscirkler, fyrtårnet, 3R modellen, ACT modellen og transitionsteori.

Vi har store forventninger til resultaterne af dette arbejde og er overbeviset om at udviklingsmiljøet og præstationsevnen vil blive løftet markant og bringe os tættere på de 2 DBU stjerner.


Stort tillykke til HUI og velkommen til Casper.


#HUI i Hjertet


Talentchefen