Ansættelse af ny scouting chef og yderligere styrkelse af talentmiljøet


 HUI tager endnu skridt mod 2 licensstjerner, med ansættelsen af Jesper Skotte, som klubbens scoutingchef på følgende målsætning.

Scouting chefen skal forberede HUI til en ’to stjernet’ licensklub på scouting området, ved at etablere en scoutingstruktur og drive en scoutingorganisation og processs i overenstemmelse med DBU’s licenskrav.


Du spørger måske dig selv, hvorfor skal vi scoute i HUI? Det skal vi fordi, det er en nøgleopgave for en ambitiøs udviklingsklub, at sikre vi altid har et tilstrækkeligt højt niveau på årgangene fra U13-U19. Det sikrer, at vi kan træne med høj intensitet og kvalitet, samtidig med, at vi kan fastholde vores indrangeringer på højeste niveau i unionen (SBU) og forblive konkurrencedygtige i kampe. Tilgang af spillere udefra og nyt blod, stimulerer udviklingen for alle.


Jespers første opgave bliver at fastlægge strategien for området herunder SWOT analyse vedr. rekrutterings og scouting behov,  samt at etablere en scouting organisation og process.

Vi er meget glade for at Jesper har takket ja til opgaven. Jesper er et kendt ansigt i klubben - han har hjulpet klubben godt på vej, bl.a  som flerårig træner og en spillende søn (Ulrik, senior 1), samt som ivrig bidragsyder på enkeltsager, f.eks ifm. etablering af ny kunstbane på stadion. Jesper har et godt netværk, han har ledelseserfaring og med hjertet på det rette sted, er Jesper strålende kandidat til rollen.


“Jeg ser frem til at hjælpe HUI mod 2 licensstjerner ved at strukturere scounting arbejdet. Jeg synes HUI for mange spillere, der ikke i første omgang er valgt af de store klubber, er et rigtig godt alternativ og en mulighed for at indfri sit potentiale. Jeg tror, at for mange unge talentfulde spillere, er HUI en mere nænsom vej til at blive divisionsspiller. Vi arbejder med et langsigtet perspektiv for den enkelte spiller og taber aldrig fokus på at fodbold skal være sjovt.”


Stort tillykke til HUI og velkommen til Jesper.


#HUI i Hjertet