ANSÆTTELSE AF FYSISK TRÆNER 


Det er med stor glæde, at vi kan annoncere, at vi har ansat Jesper Atti (Stud. Cand. Scient Idræt) som fysisk træner med ansvar for den fysiske træning for U10-U19.


Jesper starter til november på følgende målsætning:

 ”Den fysiske træner skal forberede HUI til en ’to stjernet’ licensklub ved at etablere curriculum, assistere ved træningsplanlægning og udføre fysisk træning i overensstemmelse med DBU’s licenskrav”.

 

HUI tager således det sidste store skridt mod de 2 DBU licensstjerner i forhold til ’hold og individuel udvikling’ og styrker det veludviklede træningsmiljø, hvor enkelte spillere træner helt op til 8 gange om ugen (med Skillz og PRO træning).

 

Jesper får nok at se til, da han skal sikre at alle trænere tilrettelægger og doserer træning, så den på en og samme tid sikrer optimal skadesforebyggelse og fysisk udvikling i forhold til de enkelte alderstrin og årgange.

 

Der venter HUI et spændende forløb de næste mange år, hvor trænere og spillere, får en samarbejdspartner/coach, der skal sikre, at den daglige træning doseres korrekt, i forhold til optimal spillerudvikling på træningsbanerne og præstationer til kamp.


Med Jesper får vi en ressource, som sikrer at vi har de fysiske forudsætninger til at udføre den spillestil som vi ønsker at have i HUI med udvikling i fokus, men som også er fysisk og motorisk krævende.

 

Vi har store forventninger til resultaterne af dette arbejde og vi er overbeviset om at udviklingsmiljøet og præstationsevnen løftes markant og at dette løft bringer os tæt på de 2 DBU stjerner og vil gøre os konkurrencedygtige på ungdomsdivisionsniveau.

 

Stort tillykke til HUI og velkommen til Jesper.


#HUI i Hjertet


Talentchefen