Frivillig i klubben

FORSIDE          OM HUI          HOLD                                                                           INFO TIL UDEHOLD          BLIV SPONSOR

VIL DU VÆRE FRIVILLIG I KLUBBEN?

Lige nu søger vi:

  • En journalist, tekstforfatter eller bare en med flair og passion for at skrive artikler, der har lyst til at blive en del af PR teamet. 
  • 5 hjælpere over 18 år, som vil hjælpe til Sjælsø Rundt søndag den 16. juni kl. 9-15.


Kontakt: Katja Loran


Støt HUI på Roskilde Festival 2019

Har du har lyst til at komme til at arbejde under Roskilde Festivalen? Hvis ja, så findes muligheden her.

HUI´s Venner, søger medarbejdere der skal stå i en garderobe, hvor arbejdet består af, tage imod bagage til opbevaring, samt opladning af mobiltelefoner.

Du skal have 32 timer fordelt under hele festivalen, som er i perioden lørdag d. 29. juni til søndag d. 7. juli.

Du får dit armbånd (værdi 2100,-kr.) og en festivals T-shirt for dette arbejde, samt en uforglemmelig oplevelse sammen med andre medarbejdere.

Under vagterne vil der være varme og kolde drikke samt noget at spise. Du er altid velkommen til at kigge forbi i vores medarbejdertelt.

Har dette fået din interesse (og det har det selvfølgelig) så kontakt Gitte Jankvist fra HUI's Venner enten pr. telefon 4052 0605 eller pr. mail; roskildehui@gmail.com  Det er de frivilliges indsats i vores klub, som gør den store forskel i hverdagen. 


De gør en kæmpe forskel for både drenge og piger i vores klub. Flere gange ugentligt eller dagligt stiller de igen og igen op på banerne for at gøre en konkret forskel for den alle vores medlemmer, til møder for at udvikle klubben, arrangere store fodboldoplevelser og mange andre ting. 


Vi har behov for flere frivillige hænder for at kunne gennemføre alle vores aktiviteter. Vi har mange forskellige opgaver i klubben og du kan gøre en forskel ved at blive en del af frivilligheden i HUI. Det kan være alt fra administrativ hjælp som holdleder, træner, kørsel, kagebagning, koordinering og udførsel af events. 


Vi værdsætter alt den hjælp og støtte, du som frivillig kan bidrage med. Til gengæld tilbyder vi dig et fællesskab med masser af gode oplevelser sammen med medlemmerne og de mange øvrige frivillige i klubben.HUI FODBOLDKLUB

 

HØRSHOLM-USSERØD IDRÆTSPARK

 

STADION ALLE 5

 

2960 RUNGSTED KYST

 

KONTAKTINFORMATIONER

VORES SPONSORER

Copyright @ All rights reserved