GODT NYTÅR🎄GLÆDELIG JUL & GODT NYTÅR🎉

 

2023 blev året, hvor det endelig lykkes at komme tilbage i Danmarksserien. Efter en nervepirrende sæsonafslutning og takket være et dedikeret hold, som har været med på rejsen siden, de var helt unge, lykkedes det os at rykke op. 

Vi er kommet rigtig godt i gang, og med kun 5 kampe til slutspillet ligger vi nr. 3. En position vi gerne skal holde, så vi ender i oprykningsspillet.   

 

Det var også i denne sæson, at vi lancerede vores første akademi. U11-U19 har nu et Akademihold med dedikerede trænerteams og klare udviklingsplaner for spillerne. Vi fik her tilført en del nye trænerkapaciteter og ledere, der med deres erfaring fra andre større klubber skal hjælpe med at tage HUI Fodbold til det næste niveau vi stræber efter, hvoraf divisionsfodbold for U17-U19 er en af de helt store målsætninger. 

 

Alle hold har naturligvis spillet i deres respektive ligaer og også pokalfodbold. Af markante resultater skal det da nævnes, at U19A vandt deres liga og U13A kom til kvartfinalen i pokalturneringen, hvor de slog to hold, der ligger over deres liga. Selvom vi i de unge årgange ikke kun har fokus på at vinde, så skaber det jo altid en helt speciel stemning, når tingene lykkes, og det er vi også meget stolte af.  

 

HUI Fodbold er en hybridklub, hvor vi hylder glæden ved at spille fodbold længst muligt. Det er helt fundamentalt for både bestyrelsen og de mange frivillige at skabe gode rammer for fodboldglade personer – ung eller gammel og vi er stolte over, at vi igen i år har vækstet i medlemstal og rundet de 1500, hvilket gerne skulle placere os endnu højere, når DIF i 2024 laver deres årlige medlemsopgørelse over klubber.  

 

I pigeafdelingen strømmer det til med medlemmer, og vores Pige/Dameudvalg arbejder hårdt på at have nok trænerkapacitet til at sikre et godt og udviklende træningsmiljø og stærke fællesskaber. Desuden har vi styrket sammenhænget med det arbejde, der også laves i drengeafdelingen for det yngste børnesegment og håber at se spændende resultater af det i fremtiden. 

Danmarks Sjoveste Pige Fodbold Trænings Lejr (DSPFTL) blev efter en længere pause pga. COVID igen endelig afviklet med stor succes i 2023, og planlægningen af den næste til april er i fuld gang. Her er det den 23. gang, vi afvikler denne unikke træningslejr. Som noget nyt kommer vi også til at tilbyde workshops, hvor trænere og forældre kan opdatere deres viden om idrætsmiljøet for børn og unge.  

 

Vi har altid brugt mange ressourcer på at uddanne trænere, men i 2023 har vi virkelig formået at rykke på antallet af trænere, der har valgt at tage en uddannelse. Vi har nu to mere, der er næsten færdige med deres UEFA A, to mere med UEFA B-Youth, 31 har taget en C1, 17 har taget en C2, 14 tog C3 lige inden jul, og 3 færdiggjorde UEFA C i år. Desuden fik vi også to nye målmandstrænere, der tog en GK1 i 2023.

Dette gør, at der på næsten alle hold i klubben er min. en træner med en godkendt DBU træneruddannelse, hvilket virkelig har været reflekteret i træningsmiljøet.

 

Fællesskaber på tværs af årgangene og hold er fortsat meget vigtigt for os som klub, og vores nye klubhus har virkelig hjulpet os i ambitionen om at få spillerne til at mødes før og efter træning. Vores lektiecafe for U10-U15 tiltrækker med stor succes flere og flere unge efter skole og frem til træning. Klubhuset danner også rammen om spiseaftener af forskellig karakter de fleste aftener i ugen.  

Kampe på stadion har også fået en helt ny stemning med klubhusets terrasse som tribune, vores trofaste Banko Støtteforening bag grillen og musik i højtalerne.  

Vi glæder os fortsat meget til den dag der kommer en 11- og 8-mands bane med kunst foran klubhuset, så vi får den optimale kapacitet til alle medlemmer. Det er fortsat et projekt, vi i bestyrelsen arbejder hårdt på med politikkerne og sponsorer.

 

HUI kom også virkelig på verdenskortet, da Rasmus Højlund i marts scorede hattrick i landskampen mod Finland og efterfølgende, da han i august blev den dyreste danske fodboldspiller nogensinde. Vi har hele året haft fint besøg af mange medier fra hele verden, som ville se hvor Rasmus er vokset op. Vi er super stolte over at have en lille bitte andel i Rasmus' succes og generelt så stolte over at se de mange HUI talenter, der udlever deres drøm i ind- og udland. 

Sofie Svava, Real Madrid, Spanien, Josefine Hasbo, Harvard Soccer, USA, Peter Vindahl Jensen, Sparta Prague, Tjekkiet, Mads Pedersen, FC Augsburg, Tyskland, Alexander Lyng, Servette FC, Schweiz , Tobias Storm, Lyngby Boldklub, Oscar Højlund, FCK & Emil Højlund, FCK 🤩

 

En kæmpe tak skal lyde til alle, der støtter os som klub; vores medlemmer, deres familier, sponsorer, HUI Banko støtteforening, HUI's Venner, Hørsholm Kommune og vores kære fans. 

 

I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår. Vi glæder os til et spændende 2024 med jer❤️💙🦌