NY KLUBORGANISATION

Vi er glade for at kunne annoncere, at vi justerer vores organisation således at vi styrker vores strategiske og sportslige setup yderligere til glæde og gavn for vores mange medlemmer.

Patrick Glikmann vil fremadrettet koncentrere sig fuldt ud om rollen som Talentchef, hvor opgaverne vil fokusere på at bygge endnu bedre rammer for vores sportslige afdeling. Dette indebærer eksempelvis at få udviklet tydeligere procedurer for vores trænere og for klubbens aktiviteter generelt.

Theodor Graungaard, som har været i klubben tidligere som cheftræner, indtræder pr. 1. februar som Ungdomsudviklingstræner med sportsligt ansvar for U11-U15. Theodor kommer fra en tur i FA2000, hvor han har været med til at løfte børnemiljøet. Theodor kommer dermed til at overtage ansvaret fra Patrick Glikmann, som tidligere også fokuserede på U13-U15 specifikt. Hjælp os med at byde Theodor varmt velkommen (tilbage) i HUI.

Dette efterlader naturligvis den skarpe læser med spørgsmålet om, hvad der skal ske med Kenneth Løvehammer, som hidtil har haft sportsligt ansvar for U10-U12. Kenneth har efter længere tids overvejelser ønsket at slippe den koordinerende og administrative del af Børneudviklingstræner-jobbet, for at kunne hellige sig mere tid til holdtræningen på banerne samt til familien. Kenneth vil bruge februar måned på at onboarde Theodor mens klubben og Kenneth fortsætter dialogen om, hvad næste mulighed for Kenneth skal være. Vi håber på at kunne holde på Kenneth i mange år fremover.

Sidst, men ikke mindst skal vi annoncere at Ummar Rafiq har valgt at takke ja til tilbuddet om at udvide sine ansvarsområder således at Ummar får det sportslige ansvar for U3-U10. Ummar har gjort et fremragende stykke arbejde det seneste halve år, hvor vi har oplevet medlemsfremgang som effekt af stærke sportslige tiltag for de yngste. Stort tillykke til Ummar med de nye opgaver.