TUSIND TAK TIL HUI BANKO STØTTEFORENING 


HUI Banko Støtteforeningen stod i 2023 for en masse meget gavmilde donationer til klubben.

HUI fik doneret udstyr til det nye klubhus, to store event grille, der flittigt blev grillet på til hjemmekampe og masser af hyggelige holdarrangementer i årets løb. 

HUI Banko Støtteforening gav også en ny panna bane, der blev indviet til Musik på Kysten, hvor den både var med i gågaden og på stranden til stor glæde for de mange unge, der deltog. Den har sidenhen skabt en masse sjove dyster ved klubhuset for klubbens medlemmer. 

HUI banko Støtteforening støttede også vores børneafdeling med 24 nye Bazoozamål, som dagligt bruges i træningen og sikrer optimeret træning for spillerne på U6-U15. 

Der skal lyde en kæmpe tak til HUI Banko Støtteforening for deres gavmilde donationer og deres altid hjælpende støtte til vores arrangementer. Det betyder så meget for os som klub at have dem med i dagligdagen med deres støtte, gode humør og masser af anekdoter fra gamle HUI dage. 

 

------------------------------------------------------------------------------------


Banko er tilbage igen den 9. februar, hvor der igen er masser af fine gevinster, godt humør og et stort håb om at se en masse af vores faste og nye bankospillere med lyst til at komme og hygge sig og samtidig bakke op omkring os.

Det er HUI's bankovenner som afholder bankospil, alt er med en frivillig og ulønnet indsats af tidligere fodboldspillere i HUI.

Vores ide er at, hver en krone vi skaber i overskud, går ubegrænset til at støtte ungdomsarbejdet i HUI fodbold og håndbold.

 

Kom og hyg dig – og støt ungdomsarbejdet.


Se mere på Facebook under HUI Banko.