SENIOR-1

Senior 1 spiller i Danmarksserien. Det er holdets sportslige mål at komme højere op i rækkerne med en trup bestående af unge, egen-udviklede spillere. Der arbejdes seriøst med at tilbyde et træningsmiljø, som er fodboldmæssigt stimulerende og krævende, samtidig med at der også er plads til sociale aktiviteter som skaber sammenhængskraft. Senior 1 skal være et omdrejningspunkt for tidligere ungdomsspillere i klubben - sportsligt såvel som socialt. 


SENIOR-2/U21

Senior 2/U21  spiller i Serie 2. Det er holdets sportslige mål at være træningssparring for 1. holdet og spillerne er en del af en samlet Senior 1 trup. Der arbejdes seriøst med at tilbyde et træningsmiljø, som er fodboldmæssigt stimulerende og krævende, samtidig med at der også er plads til sociale aktiviteter som skaber sammenhængskraft. 


SENIOR-3 & 4

Truppen består af et segment af bredde U19 og ung-senior spillere, som træner sammen, og spiller kampe i Serie 3 og Serie 4 Senior-rækkerne. De U19 spilere som ikke træner med U19-1 tilhører denne kamp. Holdet har 2 træningspas om ugen. Det sportslige mål er at fastholde spillernes interesse i at træne og gå til fodbold i årene under og efter endt ungdomsuddannelse, og i såvel træning som kamp vægtes de sociale relationer højt. Træning og kamp er tilpasset gruppens dynamik, men stadig også med fokus på præstationer og resultat i kamp, som en naturlig del af tilværelsen som seniorspiller.