FODBOLD FITNESS 

Kom og vær med til fodbold fitness med os. 

Du behøver absolut ikke at have spillet fodbold før. Så længe du har lyst til motion og hyggeligt samvær, så passer du perfekt ind på holdet. Kom i tøj og sko, der er rart at bevæge sig i.


Uge 36 landsdækkende Fodbold Fitness-uge, hvor du kan prøve Fodbold Fitnesshold i klubber i hele landet. HUI Fodbold har også dette tilbud til kvinder over 30 år, der ønsker at kombinere fodbold- og fitnesstræning, og træningen målrettes sådan, at alle kan være med og får god og sjov træning ud af det.

Du får sved på panden og et smil på læben. Tag din veninde, søster eller kollega i hånden og kom til uforpligtende og sjov prøvetræning i HUI Fodbold onsdag den 4. september kl. 20.00-21.00 på kunstbanen. Det eneste, det kræver af dig, er, at du møder op på dagen i en eller anden form for træningstøj og sko (det er ikke nødvendigt med fodboldstøvler, benskinner eller lignende for at prøve). Det kræver heller ikke, at du har spillet fodbold før eller har et særligt fysisk niveau. Træningen bliver tilpasset så alle kan være med og vi garanterer en sjov aften i dejligt selskab.

HUI Fodbold tilbyder også Fodbold Fitness for kvinder på 60+ mandage kl. 10-11 på kunstbanen.


Træningstid for 60+: 

Mandag kl. 10.00-11.00 på kunstbanen.


Træningstid for 18+ (gns. alder 40):

Onsdag kl. 20.00-21.00 på kunstbanen.