NY BØRNEUDVIKLINGSCHEF

Det er med stor fornøjelse, at vi kan løfte sløret for en ny ansættelse i Hørsholm-Usserød Idrætsklub. Fra og med 1. februar 2023 bliver Benjamin Ajslev Børneudviklingschef i klubben og kommer dermed til at indgå i det sportslige lederteam. 

 

Talentchef, Christian Mouroux udtaler: 

"Benjamin er en fagligt stærk fodboldtræner, som vi er meget glade for at have tiltrukket til klubben. HUI er som alle ved i positiv fremdrift på vores fodboldmiljø, hvor vi de seneste år har styrket organisationen med fuldtids- og deltidsansættelser i tillæg til en masse sportslige tiltag på banerne, som har løftet vores tilbud til medlemmerne. Benjamin kommer med stor erfaring fra en lignende stilling - også som Børneudviklingschef - i FC Nordsjælland, og det siger en hel dem om klubbens udvikling og generelle projekt, at det er lykkedes os at få en træner og leder ind med Benjamin's kvaliteter."

 

Benjamin kommer primært til at fokusere sin energi på årgangene U11 og yngre, og vil i den forbindelse være ansvarlig for at udvikle vores succesfulde ungtrænersetup, hvor klubben involverer og engagerer egne, ældre spillere i yngre spilleres træning. Desuden vil Benjamin også fokusere på at sætte sit faglige præg på de fodboldtilvalg vi udbyder i klubben udover den almindelige holdtræning. 

 

Benjamin udtaler:

"Jeg er meget spændt på at bidrage til den rejse HUI er på i øjeblikket. Efter flere gode, faglige snakke med klubben, er jeg overbevist om at jeg indtræder i et godt miljø, som dog har potentiale til at blive endnu bedre. Og det vil jeg glæde mig til at indfri. Jeg kommer til at sætte en ære i at få udviklet dygtige fodboldspillere i stimulerende rammer og i øjenhøjde med de mennesker som skal deltage i arbejdet både på og udenfor banen."

 

Benjamin kommer til at have sin daglige gang i det nye klubhus, hvor han er ansat på en fuldtidsaftale. 

 

Hjælp os med at byde Benjamin stort velkommen til klubben ❤️💙

 

Samtidig vil vi igen benytte lejligheden til at ønske Andreas Floor held og lykke i hans nye rolle i HIK og takke for ham for hans tid i HUI.