HUI opdaterer organisationen og ansætter nye ledere

Lige inden jul annoncerede vi, at vi desværre måtte vinke farvel til Andreas Floor, som fortsætter sin fodboldrejse i HIK. Som følge af Andreas' afgang, har vi besluttet at opdatere vores organisation, så den modsvarer de behov vi har som klub i rivende udvikling. Dette indebærer, foruden ansættelsen af en ny Børneudviklingschef, også rokade på forskellige roller. 

 

Ny talentchef og overordnet sportslig ansvarlig for herrer

Vi er glade for at kunne meddele, at ny Talentchef i HUI vil være Christian Mouroux, som får det samlede sportslige ansvar for herresiden og dermed bliver daglig leder for vores fire sportchefer (Børneudviklingschef, Ungdomsudviklingschef, Head of Coaching og Breddechef). 

 

Nyoprettet stilling som Breddechef

Breddechefen er en nyoprettet stilling, som vi har skabt til Henrik Menck i kraft af klubbens øget fokus på vigtigheden af fastholdelse. Henrik har været tilknyttet klubben i en menneskealder i forskellige roller, og hans evner som træner og fodboldleder er velkendte. Henrik har særligt de seneste år formået at skabe et attraktivt miljø i den aldersgruppe vi tidligere ellers har haft svært ved at fastholde, hvilket betyder at vi nu har fem senior hold sammenlignet med blot et enkelt hold for bare halvanden år siden. 

 

Ny Head of Coaching med en gammel kending

Til rollen som Head of Coaching har vi ansat Mads Holm-Hansen, som ved siden af rollen i HUI også er viceforstander på Sjælsølund Idrætsefterskole. Mads er et kendt ansigt i klubben, da han både har været holdtræner ad flere omgange og senest kommer fra en stilling som transitionstræner. Mads vil fokusere på klubbens elitesatsning på årgangene U17, U19 og U21. 

 

Ny Børneudviklingschef

Som Børneudviklingschef har klubben den store glæde at kunne præsentere Benjamin Ajslev, som kommer fra en lignende rolle i FC Nordsjælland. Benjamin er en fagligt dygtig børnetræner, som vil kunne løfte kvaliteten i vores børnetræning gennem udvikling af kompetencer hos vores trænere. Benjamin er en strukturet leder med en klar idé om det gode børnemiljø, og vi ser frem til at vores mange medlemmer får glæde af hans evner.

 

2023 bliver et godt fodboldår for HUI og vores medlemmer. 

 

Bedste hilsner,
Bestyrelsen