Sigge Timo de Fries Seidler

 

Vores søde, sjove og elskede U12-pige og Dame Senior-træner Sigge gik desværre bort onsdag den 27. oktober 2021.

Vi vil for altid mindes Sigge som den glade og varme person han var, med en kæmpe passion for fodbold og alle dens facetter. Altid fuld af gode ideer og drømme som han aldrig var bleg for at dele dem med dem han mødte på sin vej.

 

Sigge kom til HUI i januar 2018. Det første stykke tid kørte han 3-4 gange om ugen fra sit hjem i Næstved til Hørsholm og tilbage igen. Da Sigge startede på seminarium i København, fik han et kollegieværelse i Herlev og transporttiden blev reduceret væsentligt og planen var at han skulle endnu tættere på i det nye år.  

 

Sigges trænergerning tog sin begyndelse i 2012 i Holmegaard Glasværks Boldklub, hvor han som en ung dreng fik ansvaret for et drengehold han fulgte i godt 8 år og som fik en ganske særlig plads i hans hjerte.  

I sin tid i HUI har Sigge både trænet U12-piger, U15-piger og klubbens Dame Senior hold, været med at arrangere Danmarks Sjoveste Pige Fodbold Trænings Lejr (DSPFTL) og del af trænerteamet til HUI sommercampen i flere år. Sigge blev to gange indstillet til DBUs A-licens uddannelse, dog uden at blive optaget qua hans unge alder, men der var aldrig tvivl om hans potentiale og den meget værdsatte træner han var i HUI.

 

Sigge bisættes på lørdag d. 6. november kl 13.00 i Fensmark kirke.

 

I stedet for blomster ønsker familien at der doneres penge til ”Broen Næstved”, som hjælper udsatte børn og unge i Næstved kommune. Et projekt som Sigge selv har bidraget til i hans egenskab som fodboldtræner. Pengene skal overføres til MobilePay 22582 med besked: 'Broen Næstved Sigge'

 

Elsket og savnet

Æret være hans minde.